Laat de herfst maar komen!

Het is herfst! Ga de stad uit naar het bos of ga het park in. De natuur ondergaat een prachtige transformatie. De bomen kleuren rood en de herfst is in zijn volle glorie. Trek je laarzen aan en maak een herfstwandeling bij jou in de buurt.

Recept

Blijf je liever binnen? Bak dan zelf of samen een lekkere appeltaart. Appels zijn er in overvloed in de herfst en het huis ruikt er heerlijk door. Nodig je vriend(in), opa/oma of kinderen uit en ga samen aan de bak!

Warme tip

Zoek in de herfst vaker de warme gezelligheid van een café op en ga voor een kop warme chocolademelk met slagroom. Geen zin om zelf in de keuken te staan? Bestel er dan een ouderwets goed stuk appeltaart bij! Ontdek de herfst bij jou in de buurt en ga erop uit!

Pico-Bar

Stap binnen in een van de oudste horecagelegenheden van Rozenburg en bestel een heerlijke kop warme chocolademelk mét slagroom! Meer informatie.

DIY in de herfst

Maak je eigen vogelvoer!

De vogeltjes mogen in de herfst best een handje geholpen worden. En wist je dat het maken van vogelvoer hartstikke simpel is? Het resultaat is een tuin vol vogels!

Deel deze slimme tips met je vrienden